donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSpakenburg en Jong Almere City pakken wederom drie punten in Derde Divisie

Spakenburg en Jong Almere City pakken wederom drie punten in Derde Divisie

Spakenburg en Jong Almere City blijven ook na speelronde acht de nummers één en twee van de Derde Divisie. De ploeg van trainer/coach John de Wolf won de uitwedstrijd tegen Scheveningen (0-1) en het talententeam uit Almere was te sterk voor de beloftenploeg van Volendam (1-3).

Jong FC Volendam – Jong Almere City
Na achttien minuten spelen moest het beloftenteam van FC Volendam verder met tien man, Stan Veerman kreeg van de dienstdoende arbiter direct de rode kaart na het onderuit halen van de doorgebroken Tadmine. Verrasend genoeg kwam de thuisploeg wel op voorsprong na 23 minuten spelen. Een schot van Runderkamp werd nog gekeerd waarna Vlak de bal afgaf aan Stroo (1-0). Na een klein uur spelen bracht Adriaan Kruisheer Almere weer op gelijke hoogte, zijn keiharde schot was niet te pareren door de doelman (1-1). Acht minuten voor tijd was het wederom Kruisheer die van dichtbij de 1-2 binnen kon tikken. In de blessuretijd werd de eindstand bepaald op 1-3 door een doelpunt van Tadmine.

Scheveningen – Spakenburg
De ploeg van trainer/coach John de Wolf kwam na 33 minuten spelen op voorsprong. Na een fraaie actie van Jasper Waalkens aan de linkerkant wist hij de bal terug te leggen op Bert Steltenpool die vanuit de draai binnen schoot (0-1). Dit bleek later de beslissende treffer te zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD