maandag, maart 8, 2021
Home Competities Tweede Divisie Spakenburg duwt Nick de Bondt richting de uitgang

Spakenburg duwt Nick de Bondt richting de uitgang

Nick de Bondt lijkt slechts een kwart van zijn contract bij Spakenburg uit te gaan dienen. Afgelopen zomer ging het 2-jarige contract van de vleugelspits bij de Blauwen in, maar de Arnhemmer wordt nu reeds richting de uitgang van sportpark de Westmaat gedirigeerd. Dat meldt De Gelderlander.

- Advertentie -

,,Uit het gesprek met de trainer is gekomen dat ik nauwelijks toekomstperspectief heb”, zegt De Bondt tegen de krant. Komende zaterdag behoort de met hoge verwachtingen gepresenteerde aanvaller tegen HHC niet eens tot de wedstrijdselectie. ,,De sfeer in de selectie is goed en de financiën ook, maar ik voel me geen onderdeel van het team. Ik heb twee jongens voor me op de linksbuitenpositie.” Het betekent dat De Bondt uitkijkt naar een andere club: ,,Ik kan nu wel stellen dat Spakenburg niet de beste keuze was, ik had me dit avontuur wel anders voorgesteld. Ik wil spelen, ben te goed voor een plek op de bank of tribune.”

De Bondt mag nog deze winterstop vertrekken. Er is volgens hem interesse van meerdere clubs. ,,Ik sta voor alles open. Mijn vriendin komt uit Den Haag. Ook in die buurt wil ik wel voetballen. Ook terugkeren bij De Treffers is een optie.”

Spakenburg besloot de verbintenissen van Mike Vreekamp en Argjend Selimi met twee seizoenen te verlengen.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES