maandag, oktober 25, 2021
HomeClubsSpakenburgSpakenburg durft uit te spreken: 'Wij willen kampioen worden'

Spakenburg durft uit te spreken: ‘Wij willen kampioen worden’

Na enkele seizoenen bouwen aan een nieuwe ploeg die prijzen kan gaan winnen, is de tijd om te oogsten aangebroken vindt men bij Spakenburg. De Blauwen lopen niet weg voor de ambities dit seizoen: gaan voor de titel.

Trainer Eric Meijers zegt daarover in het AD: ,,Ik vind het juist fijn dat de lat voor komend seizoen hoog ligt. We willen geen grijze muis zijn. We hebben een goede ploeg. We willen heel graag kampioen worden. Maar we moeten andersom wel reëel zijn. Met onder andere AFC, Katwijk, Quick Boys, Kozakken Boys, HHC Hardenberg, Rijnsburgse Boys en IJsselmeervogels zijn er veel meer gegadigden. Voor een kampioenschap moet ook echt alles op zijn plek vallen. De jongens zijn wel heel hongerig om weer te beginnen, merk ik. Dat is alvast een goed teken.”

De gooi naar de titel is mogelijk door de zorgvuldig geselecteerde selectie die er nu staat: ,,We hebben niet Jan en alleman naar Spakenburg gehaald. Het zijn allemaal gerichte versterkingen, vooral om als team beter te worden. (..) Bij ons moet ook iedere speler zich ondergeschikt maken aan het collectief. Het beste team speelt.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD