dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpakenburg-doelman Timmermans: "Voel geen onrust binnen de club"

Spakenburg-doelman Timmermans: “Voel geen onrust binnen de club”

“We hebben gewoon even een succesje nodig om hieruit te komen”, concludeert Spakenburg-doelman Theo Timmermans na de bekeruitschakeling tegen ASWH (2-3) tegenover TweedeDivisie.org. Het was al de vijfde wedstrijd op rij waarin Spakenburg niet als winnaar van het veld stapte.

Erop en erover

De sluitpost had het gevoel dat de Blauwen het duel in de verlenging zouden gaan winnen: “Na de 2-2 dacht ik: nu gaan we erop en erover. Dat hij dan de andere kant valt is ‘gewoon klote’.” Vanuit een vrije trap wist ASWH alsnog de 2-3 te produceren voor de overwinning.

Voldoende kennis binnen de club

“We spelen soms hartstikke goed, maar dan gaat het toch mis. Voor de club wil je zo graag dat succesje boeken om hier uit te komen. Hoe we dat gaan doen? Daarvoor is voldoende kennis binnen de club aanwezig. We moeten het nu snel omdraaien en neem van mij aan dat als we dat met z’n allen willen, dat het dan gaat gebeuren.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD