Volg ons
Theo Timmermans Spakenburg

Tweede Divisie

Spakenburg-doelman Timmermans: “Voel geen onrust binnen de club”

Spakenburg-doelman Timmermans: “Voel geen onrust binnen de club”

“We hebben gewoon even een succesje nodig om hieruit te komen”, concludeert Spakenburgdoelman Theo Timmermans na de bekeruitschakeling tegen ASWH (2-3) tegenover TweedeDivisie.org. Het was al de vijfde wedstrijd op rij waarin Spakenburg niet als winnaar van het veld stapte.

Erop en erover

De sluitpost had het gevoel dat de Blauwen het duel in de verlenging zouden gaan winnen: “Na de 2-2 dacht ik: nu gaan we erop en erover. Dat hij dan de andere kant valt is ‘gewoon klote’.” Vanuit een vrije trap wist ASWH alsnog de 2-3 te produceren voor de overwinning.

Voldoende kennis binnen de club

“We spelen soms hartstikke goed, maar dan gaat het toch mis. Voor de club wil je zo graag dat succesje boeken om hier uit te komen. Hoe we dat gaan doen? Daarvoor is voldoende kennis binnen de club aanwezig. We moeten het nu snel omdraaien en neem van mij aan dat als we dat met z’n allen willen, dat het dan gaat gebeuren.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie