woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC Lienden'Spakenburg dicht bij aantrekken Roy Castien en Marlon Versteeg'

‘Spakenburg dicht bij aantrekken Roy Castien en Marlon Versteeg’

Spakenburg lijkt zich te gaan versterken zich met Roy Castien en Marlon Versteeg. Aanvallende middenvelder Castien is momenteel nog speler van Koninklijke HFC, aanvaller Marlon Versteeg speelt dit seizoen op huurbasis voor FC Lienden. hij staat onder contract bij De Graafschap. Dit meldt RTV Utrecht.

Roy Castien maakte de eerste seizoenshelft van het afgelopen seizoen naam bij de ‘Koninklijke’, totdat een zware knieblessure in maart vorig jaar roet in het eten gooide. Op dat moment stond de creatieve spelmaker in de belangstelling van FC Utrecht en Telstar. Hoewel de nummer 10 bijna klaar is met revalideren, is het de vraag of hij nog in het shirt van de Haarlemmers te bewonderen zal zijn. Het mogelijk vastleggen van een extra aanvallende middenvelder is opvallend, daar de technische commissie eerder nog besloot Philip Ties, één van de meest stabiele en waardevolle spelers dit seizoen bij de Blauwen, geen contractverlenging aan te bieden.

Lichtpunt
De 21-jarige Marlon Versteeg is één van de weinige lichtpunten in een donker seizoen voor FC Lienden. De aanvaller werd door De Graafschap verhuurd aan de Betuwnaren, omdat hij door de promotie van de Superboeren naar de Eredivisie op weinig speeltijd kon rekenen. Versteeg gaf eerder al aan verschillende opties in de Tweede Divisie te hebben, al sprak hij de voorkeur uit voor een voortzetting van zijn profcarrière. Voor hoe lang beide aanvallende versterkingen mogelijk gaan tekenen op de Westmaat is nog niet bekend.

UPDATE: Koninklijke HFC heeft inmiddels bevestigd dat Castien naar Spakenburg zal vertrekken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD