Volg ons

Derde Divisie

Spakenburg breekt contract Tom van der Neut open

Spakenburg breekt contract Tom van der Neut open

Spakenburg is bijzonder content met verdediger Tom van der Neut en heeft zodoende besloten het contract met de mandekker met twee jaar te verlengen.

No-nonsens mentaliteit
De 31-jarige centrale verdediger staat daardoor tot medio 2020 onder contract bij de Blauwen. Van der Neut is bezig aan zijn eerste seizoen op de Blauwe zijde van de Westmaat en heeft daarin de harten van de achterban veroverd met zijn no-nonsens mentaliteit.

Uit het goede hout gesneden
Martijn Koelewijn, bestuurslid technische zaken, op de clubsite: ,,Tom heeft het bijzonder naar zijn zin bij onze vereniging en ook wij zijn in onze nopjes met hem. Hij toont dit gehele seizoen aan dat hij een ijzersterke verdediger is, die ook goed oog heeft voor de positie. Tom is daarnaast een speler die met zijn speelstijl onze supporters aanspreekt en uit het goede hout is gesneden, door nooit op te geven.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie