dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpakenburg blij met punt; HHC baalt

Spakenburg blij met punt; HHC baalt

De stemming na afloop bij zowel Spakenburg als HHC Hardenberg was eensgezind. Waar de Blauwen vonden dat ze met een punt al blij mochten zijn, was er bij de bezoekers juist teleurstelling dat er niet was gewonnen op De Westmaat. Het bleef bij 1-1.

Te veel op zeker gespeeld

“Je moet dit heel snel vergeten en blij zijn dat je nog een punt pakt”, zo vertelt Hans van de Haar tegenover Spakenburg TV. De trainer vond het niet best. “We begonnen zeer matig. Na de rust was er een korte periode waarin je het erg goed doet. Daarna zakt het toch weer weg.” De mogelijkheden waren voor Van de Haar ook beperkt. “Het is vervelend dat je in de rust al twee keer moet wisselen en na rust al snel de derde. Daardoor kun je tactisch ook heel weinig doen.” Onder meer Robby Holder moest worden vervangen, hij blijkt een zware hersenschudding op te hebben gelopen. “De grootste problemen zijn momenteel dat het te lang duurt voor we de bal terugveroveren en aan de bal wordt er te veel op zeker gespeeld.”

Niet zakelijk genoeg

Collega Joseph Oosting van HHC baalde dat er niet was gewonnen. “Doelpunten maken is het moeilijkste in het voetbal. We hebben veel kansen gehad om ons te belonen en dat hebben we niet gedaan. Dan ben je teleurgesteld. Vorige week hebben we het niet goed gedaan, dus ik vond dat we wat recht hadden te zetten. Dat hebben we gedaan qua voetbal. De eerste helft was de beste tot dusver.” Met een fraaie goal. “Mooi om te zien hoe Pim de Jonge de bal veroverd en vooral besluit direct te spelen. En ook de afronding, geweldige goal. Daar kan ik van genieten, maar we belonen ons niet. Door zowel niet te scoren, maar we zijn ook niet zakelijk genoeg om de nul te houden.”

Interview Hans van de Haar en Olivier Pilon

Interview Joseph Oosting

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD