zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpakenburg bevestigt komst van Bakx: 'Vervanging voor de geblesseerd geraakte Terschegget'

Spakenburg bevestigt komst van Bakx: ‘Vervanging voor de geblesseerd geraakte Terschegget’

Istvan Bakx mag zich vanaf vrijdag officieel speler noemen van Spakenburg. De club bevestigde de komst van de  ‘buitencategorie middenvelder’ op de officiële website van de vereniging.

Samenwerking
De 33-jarige aanwinst plaatste zijn handtekening onder een overeenkomst voor één seizoen. Spakenburg en de speler spraken volgens de berichtgeving al wel naar elkaar uit dat de samenwerking mogelijk langer zal zijn dan voornoemde periode. Het voorgaande seizoen was Bakx actief in de Eerste Divisie voor Go Ahead Eagles.

Buitencategorie
Op de website van Spakenburg werd tekst en uitleg gegeven over het aantrekken van de routinier.  ,,We waren zoals bekend nog opzoek naar een ervaren middenvelder van de buitencategorie ter vervanging van de geblesseerd geraakte Terschegget. We zijn in gesprek geraakt met Istvan en dat was zeer positief. Istvan heeft veel ervaring en is het type speler waar we naar opzoek waren. Istvan is een echte liefhebber die met zijn ervaring, inzicht en passing een stukje extra klasse brengt in de selectie”.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD