dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpakenburg-aanwinst Versteeg vol vertrouwen: 'Ik vind dat wij om de bovenste plekken...

Spakenburg-aanwinst Versteeg vol vertrouwen: ‘Ik vind dat wij om de bovenste plekken mee moeten doen’

Marlon Versteeg degradeerde een paar maanden geleden met FC Lienden vanuit de Tweede- naar de Derde Divisie. Dit seizoen komt hij zoals bekend wederom uit in de Tweede Divisie, maar dan als de nummer 9 van Spakenburg. De aanvaller is van mening dat zijn nieuwe ploeg in staat moet zijn om mee te doen in de top van de competitie.

Druk
Rondom de club Spakenburg zijn de verwachtingen voor de start van het nieuw seizoen eigenlijk altijd hooggespannen. Versteeg kan naar zijn zeggen omgaan met de druk, die was er recent ook al bij FC Lienden. ,,De druk van het moeten winnen ligt hoger dan bij FC Lienden, maar daar was het ook continue strijd om in de Tweede Divisie te blijven. Bij die club heb ik laten zien dat ik mentaal in orde ben, want in mijn eerste halfjaar speelde ik vrijwel niet, of het was als verdedigende middenvelder. Na de winterstop ben ik naar voren gegaan en heb ik in de spits of op tien gespeeld. Zo heb ik toch nog negen goals kunnen maken”, stelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Profvoetbal
De aanvaller plaatste zijn handtekening onder een nieuw contract voor één jaar bij De Graafschap, dat hem vervolgens verhuurde aan Spakenburg. Vorig seizoen speelde hij ook op huurbasis bij FC Lienden. ,,Spakenburg sprak direct het vertrouwen in mij uit in het eerste gesprek. Ze gaven aan dat ik heb laten zien dat ik het niveau van de Tweede Divisie aankan. Daarbij zijn zij en wij van mening dat ik mij bij Spakenburg nog verder kan ontwikkelen en echt beter kan worden. Hopelijk is daarna een stap naar het profvoetbal weer binnen handbereik.”

Betekenis
Versteeg kijkt uit naar de start van het seizoen en is van mening dat de ploeg dit seizoen echt een rol van betekenis kan spelen. ,,De selectie is in mijn ogen erg sterk. Trainer John de Wolf heeft uitgesproken aanvallend en verzorgd voetbal te willen spelen, waarbij het harde werken niet geschuwd wordt. Dat is op mijn lijf geschreven en ik verwacht dat wij veel wedstrijden kunnen winnen. Natuurlijk komt er nog veel meer bij kijken in een seizoen, maar ik vind dat wij om de bovenste plekken mee moeten doen, aldus de aanvaller tegenover de voornoemde krant.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD