zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlClubsQuick BoysUPDATE: Spaans-Nederlandse verdediger op proef bij Quick Boys

UPDATE: Spaans-Nederlandse verdediger op proef bij Quick Boys

Vorige week berichtte deze website dat Jairo Schet een proefperiode is ingegaan bij tweede divisionist Quick Boys. Dat de Katwijkers nog niet zijn uitgekeken op de transfermarkt, blijkt uit de eerste trainingen van de club. De blauw-witten hebben namelijk Jeffrey Pérez Stoof op proef. De Spaans-Nederlandse verdediger speelde de afgelopen jaren voor Elverum, dat in de Noorse tweede divisie speelt.

De 26-jarige verdediger speelde in zijn jeugd op de Canarische Eilanden en kwam in 2013 in beeld bij ADO Den Haag. De bewoners van de Hofstad wilden hem toen graag bij Union Deportivo Las Palmas wegkapen, maar de Spaanse club lag dwars om als nog een opleidingsvergoeding te vragen aan ADO Den Haag.

Na zijn carrière in Spanje wisselde Stoof naar de Noorse tweede divisie door bij Notodden FK aan de slag te gaan. Terwijl de club uit de provincie Telemark naar de eerste divisie promoveerde, besloot de verdediger de overstap te maken naar Elverum IL om zo op het derde Noorse niveau actief te blijven.

Saillant detail is dat de proefspeler zich al een paar weken had aangemeld bij Quick Boys, voordat bekend werd dat Jeroen Tesselaar bij MVV op stage gaat. Door het ogenschijnlijke vertrek van Tesselaar, kan Stoof zich nog beter in de kijker spelen bij Quick Boys. Het debuut van Stoof bij de blauw-witten leidde tot dusverre nog niet tot een goed resultaat, want men verloor de eerste oefenwedstrijd van het seizoen met 2-1 van derde divisionist USV Hercules.

UPDATE dinsdag 30-07-2019 (11:45): De stage van Jeroen Tesselaar is op niets uitgelopen en daarom traint de verdediger weer mee bij Quick Boys. Of de kansen van Stoof nu flink verminderd zijn, valt te bezien.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD