Volg ons

Quick Boys

UPDATE: Spaans-Nederlandse verdediger op proef bij Quick Boys

UPDATE: Spaans-Nederlandse verdediger op proef bij Quick Boys

Vorige week berichtte deze website dat Jairo Schet een proefperiode is ingegaan bij tweede divisionist Quick Boys. Dat de Katwijkers nog niet zijn uitgekeken op de transfermarkt, blijkt uit de eerste trainingen van de club. De blauw-witten hebben namelijk Jeffrey Pérez Stoof op proef. De Spaans-Nederlandse verdediger speelde de afgelopen jaren voor Elverum, dat in de Noorse tweede divisie speelt.

De 26-jarige verdediger speelde in zijn jeugd op de Canarische Eilanden en kwam in 2013 in beeld bij ADO Den Haag. De bewoners van de Hofstad wilden hem toen graag bij Union Deportivo Las Palmas wegkapen, maar de Spaanse club lag dwars om als nog een opleidingsvergoeding te vragen aan ADO Den Haag.

Na zijn carrière in Spanje wisselde Stoof naar de Noorse tweede divisie door bij Notodden FK aan de slag te gaan. Terwijl de club uit de provincie Telemark naar de eerste divisie promoveerde, besloot de verdediger de overstap te maken naar Elverum IL om zo op het derde Noorse niveau actief te blijven.

Saillant detail is dat de proefspeler zich al een paar weken had aangemeld bij Quick Boys, voordat bekend werd dat Jeroen Tesselaar bij MVV op stage gaat. Door het ogenschijnlijke vertrek van Tesselaar, kan Stoof zich nog beter in de kijker spelen bij Quick Boys. Het debuut van Stoof bij de blauw-witten leidde tot dusverre nog niet tot een goed resultaat, want men verloor de eerste oefenwedstrijd van het seizoen met 2-1 van derde divisionist USV Hercules.

UPDATE dinsdag 30-07-2019 (11:45): De stage van Jeroen Tesselaar is op niets uitgelopen en daarom traint de verdediger weer mee bij Quick Boys. Of de kansen van Stoof nu flink verminderd zijn, valt te bezien.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Quick Boys