dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseSoap Achilles '29 duurt voort: website en social media 'gegijzeld'

Soap Achilles ’29 duurt voort: website en social media ‘gegijzeld’

Hoewel Achilles ’29 organisatorisch en financieel stapje voor stapje weer schoon schip aan het maken is, blijft het last houden van perikelen uit het verleden. De meest recente zorg: het bestuur kan nog altijd niet bij het beheer van haar eigen website en social media-kanalen, omdat deze nog in handen zijn van voormalig bestuursleden uit de familie Derks, schrijft De Gelderlander.

,,Als bestuur kunnen wij na meer dan een half jaar nóg niet bij onze website of social media-accounts”, zegt voorzitter Pjotr van der Horst tegen de krant. ,,De oude bestuursleden uit de familie Derks hebben die nooit willen geven. Elrie Bakker-Derks heeft laatst nog maar een keer gezegd dat we de wachtwoorden mogen kopen. Voor 20.000 euro.”

Van der Horst heeft geen goed woord over voor de situatie: ,,Ik vind het ontzettend triest. Dit zijn de mensen die er een puinhoop van hebben gemaakt bij de club. En dan maken ze nu ook nog onrechtmatig gebruik van de website.” Elrie Bakker-Derks stelt in een schriftelijke reactie: ,,De uitlatingen van deze voorzitter zijn wederom feitelijk onjuist dan wel onvolledig. Daarnaast heeft hij kennelijk geen idee van zijn eigen rol en de verantwoordelijkheid van hemzelf en zijn bestuur. Ik heb er geen behoefte aan verder op deze prietpraat te reageren.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD