Volg ons

Tweede Divisie

Smith (Excelsior M): ‘Geen begroting om ervaren jongens op de bank te hebben’

Smith (Excelsior M): ‘Geen begroting om ervaren jongens op de bank te hebben’

Excelsior Maassluis kende een alleraardigste start van de competitie, maar na drie nederlagen op rij zijn de Tricolores toch afgezakt naar plaats 13. Van paniek of crisis is vooralsnog geen sprake in Maassluis, stelt aanvoerder Daan Smith tegenover het AD.

,,Voorafgaand aan dit seizoen hebben we gezegd dat we het goed zouden doen als we in de middenmoot zouden meedoen. We hebben onze punten gepakt en staan, ondanks een mindere serie, rond die positie. Wij beschikken niet over de begrotingen van bijvoorbeeld Katwijk en Kozakken Boys om ook ervaren jongens op de bank te hebben zitten”, stelt Smith. ,,Wij doen het qua basiselftal al met talentvolle spelers uit de eigen jeugd. Met elkaar werken we keihard om het maximale eruit te halen, zonder dat er sprake is van enige onrust.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie