Volg ons

Eerste Divisie

Smeets stunt met TOP Oss tegen FC Twente: ‘Kansen die je krijgt moet je afmaken’

Smeets stunt met TOP Oss tegen FC Twente: ‘Kansen die je krijgt moet je afmaken’

TOP Oss wist zaterdagavond voor een geweldige stunt te zorgen door titelkandidaat FC Twente in de Grolsch Veste te verslaan (1-2). Grote man aan de zijde van de Brabantse formatie was Bryan Smeets die goed was voor één treffer en één assist.

Grote kansen kregen ze niet
De aanvaller was van mening dat de winst in Enschede niet onterecht was voor zijn club.  Van een verrassing wenste hij niet te spreken.  ,,Wat is tegenwoordig verbazen in de voetballerij? Als je kijkt naar de wedstrijd en dan vooral naar het begin dan verbaast het niemand denk ik. Naarmate de wedstrijd vorderde moet ik zeggen dat FC Twente veel aan het drukken was, maar grote kansen kregen ze niet. Het gaat toch om de doelpunten en de kansen die je krijgt moet je afmaken, daar zijn wij gewoon heel goed in op dit moment”, aldus Smeets tegenover de camera van FOX Sports.

Speelwijze
De trainer van TOP Oss, Klaas Wels, heeft volgens Smeets een duidelijke speelwijze voor ogen die hij tot tevredenheid van de spelers vast blijft houden. ,,Hij is heel duidelijk in hoe hij wil spelen en wat hij van ons verwacht. Dat is alleen maar goed en dat maakt het voor iedereen ook prettig om zo het veld in te gaan maar ook tijdens de trainingen. “

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie