maandag, oktober 25, 2021
HomeClubsHHC HardenbergSmaakmaker Ravelino Junte per direct weg bij HHC

Smaakmaker Ravelino Junte per direct weg bij HHC

Ravelino Junte is per direct vertrokken bij HHC Hardenberg. Een verhuizing is volgens de club reden voor de breuk. De 24-jarige aanvaller was sinds 2018 actief op de Boshoek.

De aanvaller verhuisde voor het voetbal van Almere naar Zwolle: ,,Mede door corona is het niet geworden wat ik ervan hoopte, de afstand van en naar Almere was te groot. Ik ga daar graag weer wonen, op de plek waar mijn vrienden en familie ook wonen. Dat komt zeker niet door de club, want bij HHC heb ik het echt naar mijn zin gehad. Het is een sociale en lieve club en ik voelde me echt betrokken bij het team. Ik had graag willen blijven, maar het is niet te doen qua afstand. Ik ben de club heel erg dankbaar”, zegt hij op de clubsite.

Technisch manager Gert Heerkes: ,,Aanvallend is dit een grote aderlating binnen onze selectie. Dit is zeker een tegenvaller, gezien de attractieve manier waarop Ravelino speelt.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD