Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Sluitpost Meulmeester wint met G.O.E.S. van VVSB: ‘Wij spelen nu vooral op resultaat’

Sluitpost Meulmeester wint met G.O.E.S. van VVSB: ‘Wij spelen nu vooral op resultaat’

G.O.E.S. wist zaterdagavond in Noordwijkerhout verrassend drie punten te pakken tegen het sterker geachte VVSB (0-2). Doelman Brian Meulmeester was vanzelfsprekend uitermate tevreden met de overwinning en stelde na afloop dat momenteel bij het team alles in het teken staat van het resultaat. 

Uitstekend gelukt
De Zeeuwse formatie kwam naar zeggen van Meulmeester niet echt in de problemen tegen VVSB.  ,,We staan op dit moment natuurlijk bij de onderste plaatsen van de ranglijst en daarom spelen wij nu vooral op resultaat. Wij wisten dat VVSB een goede ploeg had, maar natuurlijk ook dat de trainer daar deze week plotseling vertrokken was. De speelwijze van VVSB was ons ook bekend, maar het is dan altijd afwachten of men dat in de wedstrijd tegen ons dan ook toe zullen passen. Wij zakten voornamelijk in en probeerden zo min mogelijk weg te geven. Dat is zaterdag uitstekend gelukt, want ik heb eigenlijk niets te doen gehad. VVSB had veel meer balbezit , maar zo lang ze niets creëren is dat niet zo erg”, aldus de doelverdediger van G.O.E.S. tegenover Voetbal247.

Handhaving
Door de zege op VVSB en de uitglijder van DOVO in eigen huis tegen Excelsior’31 (2-6) is G.O.E.S. nu terug te vinden op plaats veertien. Deze positie zou aan het einde van het seizoen directe handhaving betekenen. ,,De doelstelling is en blijft handhaving in de Derde Divisie, dat is voor ons het belangrijkste. De competitie is nog lang en ik ben er van overtuigd dat we zeker nog voldoende punten pakken om rechtstreekse degradatie te ontlopen, al zullen er voor ons geen makkelijke wedstrijden tussen zitten omdat deze competitie echt heel sterk is.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag