dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsDe MeernSluitpost Haneveld van De Meern naar HBS: 'Direct een goed gevoel'

Sluitpost Haneveld van De Meern naar HBS: ‘Direct een goed gevoel’

Jordi Haneveld is bezig aan zijn laatste maanden als selectiespeler bij De Meern. De doelverdediger maakt in de zomer van 2018 de overstap van de Utrechtse vereniging naar HBS. 

Goed gesprek
,,Eerder dit seizoen was er al sprake van contact tussen HBS en mij, maar dat werd niet direct concreet. Na de wedstrijden tegen USV Hercules en HBS werd het allemaal wel concreet en ging het vrij snel. Het gevoel was direct goed toen ik voor de eerste keer een gesprek voerde met de hoofdtrainer en de keeperstrainer van de club”, aldus Haneveld tegenover Voetbal247.

Prachtige club
De Meern en HBS zijn beiden verwikkeld in een hevige strijd om degradatie te voorkomen. De huidige club van Haneveld bezet momenteel de zeventiende plaats en de club uit Den Haag is te vinden op plaats veertien. Het verschil tussen beiden is slechts twee punten, maar de sluitpost had niet veel tijd nodig om tot een beslissing te komen. ,,HBS is een prachtige club. Ik heb de keuze dan ook echt op gevoel gemaakt. Ik ben ook blij dat ik bij HBS meer trainingsuren ga maken en daarbij kan ik dan ook nog eens in mijn eigen stad Den Haag spelen. Ik hoop en denk dat ik mezelf daar verder kan ontwikkelen. Eerst moeten we er met De Meern echter voor zorgen dat we ons handhaven in de Derde Divisie.”

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD