Volg ons

Tweede Divisie

Slecht nieuws voor Oostinjen en Spakenburg: seizoen voorbij

Slecht nieuws voor Oostinjen en Spakenburg: seizoen voorbij

Tom Oostinjen heeft slecht nieuws gekregen uit het ziekenhuis. De speler van Spakenburg blijkt in het duel met UNA zijn kruisband te hebben afgescheurd. Daarmee is er direct een einde aan het seizoen van Oostinjen gekomen. Dat meldt RTV Utrecht.

Operatie noodzakelijk voor Oostinjen

De wedstrijd tegen UNA werd gespeeld op 15 oktober. Het is dus alweer even geleden dat Oostinjen de blessure aan de knie opliep. Om de ernst van de kwetsuur vast te stellen diende er een scan van de knie gemaakt te worden. Het was deze week pas mogelijk om een scan te maken, omdat er al die tijd te veel vocht in gewricht bleef zitten. Deze week vond de scan plaats en daaruit bleek dat de kruisband is afgescheurd. Een operatie is noodzakelijk voor de verdediger annex middenvelder. Daarna wacht hem een revalidatieperiode van zes tot negen maanden

Contract verlengd bij Spakenburg

Voor zowel Oostinjen als Spakenburg is de zware blessure een enorme tegenvaller. In het team van trainer Hans van de Haar was hij een vaste waarde. Dat was ongetwijfeld één van de redenen dat de huidige nummer twaalf van de Tweede Divisie het contract met Oostinjen onlangs verlengde. Wanneer de voetballer hersteld is van de knieblessure, staat hij nog twee jaar onder contract bij Spakenburg.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie