zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSlecht nieuws voor Oostinjen en Spakenburg: seizoen voorbij

Slecht nieuws voor Oostinjen en Spakenburg: seizoen voorbij

Tom Oostinjen heeft slecht nieuws gekregen uit het ziekenhuis. De speler van Spakenburg blijkt in het duel met UNA zijn kruisband te hebben afgescheurd. Daarmee is er direct een einde aan het seizoen van Oostinjen gekomen. Dat meldt RTV Utrecht.

Operatie noodzakelijk voor Oostinjen

De wedstrijd tegen UNA werd gespeeld op 15 oktober. Het is dus alweer even geleden dat Oostinjen de blessure aan de knie opliep. Om de ernst van de kwetsuur vast te stellen diende er een scan van de knie gemaakt te worden. Het was deze week pas mogelijk om een scan te maken, omdat er al die tijd te veel vocht in gewricht bleef zitten. Deze week vond de scan plaats en daaruit bleek dat de kruisband is afgescheurd. Een operatie is noodzakelijk voor de verdediger annex middenvelder. Daarna wacht hem een revalidatieperiode van zes tot negen maanden

Contract verlengd bij Spakenburg

Voor zowel Oostinjen als Spakenburg is de zware blessure een enorme tegenvaller. In het team van trainer Hans van de Haar was hij een vaste waarde. Dat was ongetwijfeld één van de redenen dat de huidige nummer twaalf van de Tweede Divisie het contract met Oostinjen onlangs verlengde. Wanneer de voetballer hersteld is van de knieblessure, staat hij nog twee jaar onder contract bij Spakenburg.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD