dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie Zaterdag"Slapende reus Rijnsburgse Boys moet wakker worden"

“Slapende reus Rijnsburgse Boys moet wakker worden”

Rijnsburgse Boys moet weer terug naar de top van het amateurvoetbal en daarvoor is Dennis Jan Mieras aangesteld als technisch directeur. In een interview met het Leidsch Dagblad maakt hij duidelijk dat de bewoner van De Middelmors wakker moet worden geschud.

Niet mijn richting

Mieras is sinds zijn vertrek in 2014 bij Katwijk, na een hoog opgelopen conflict, niet meer op De Krom geweest. “De richting die de club opging, was niet mijn richting. Ik heb mijn mening daarover gegeven in de krant. Daarmee was het klaar”, zo kijkt hij er nu op terug in het Leidsch Dagblad. Twee jaar was hij niet aanwezig bij een club, maar nu is Mieras dus de technisch directeur geworden van Rijnsburgse Boys.

De Uien zijn ingedut

De Uien zijn de laatste jaren weggezakt met als dieptepunt het mislopen van de Tweede Divisie. Toch ziet hij voldoende kansen. “Alle randvoorwaarden zijn aanwezig. Een mooi complex, een goede organisatie. Een soort grote vriendelijke reus. Het is gezellig op Middelmors, je wordt er netjes ontvangen, maar het is er wat ingedut. Het is rustig, héél rustig. Men is niet kritisch genoeg geweest. Misschien is het ook een beetje bescheidenheid, al staan Rijnsburgers daar niet om bekend.”

Elkaar de waarheid zeggen

Hoe het wel moet stipt Meiras alvast aan. “Er zou iets meer venijn in mogen om met elkaar tot het beste resultaat te komen. Pieter Mulders, de nieuwe trainer, heeft dat in zich. Hij is heel direct. Elkaar de waarheid zeggen, levert uiteindelijk het meeste op. We staan aan de vooravond van mooie tijden. De reus moet wakker worden en weer gaan grommen. Met Mulders hebben we daar een geschikte trainer voor. Hij heeft een positieve instelling en een gretige spelersgroep. Het zal even duren, maar uiteindelijk komt er een goed elftal te staan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD