maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlClubsRijnsburgse BoysSjors Kramer gaat eerst op wereldreis en sluit dan aan bij Rijnsburgse...

Sjors Kramer gaat eerst op wereldreis en sluit dan aan bij Rijnsburgse Boys

Sjors Kramer was dit seizoen centrale verdediger en aanvoerder van Jong FC Volendam. Zijn contract werd niet verlengd. Henk Wisman wilde hem graag naar Rijnsburg halen. Sjors Kramer wilde ook wel, maar legde een bijzondere eis op tafel. Hij gaat eerst vijf maanden op wereldreis en sluit in december pas aan.

Alsnog een contract

“In maart was ik al gebeld door Rijnsburg”, vervolgt Sjors. “Toen heb ik ook met ze gesproken, maar omdat ik eerst wat van de wereld wil zien, stopte dat. Deze maand heb ik vanwege het verstrijken van de overschrijvingstermijn op 15 juni alsnog een vervolggesprek gehad. Ik heb getekend per 1 december met een optie op een tweede seizoen.”

 

Oud-ploeggenoten

Sjors Kramer kent Rijnsburg van de onderlinge wedstrijden, die afgelopen seizoen tweemaal in een 1-0 overwinning voor Jong Volendam eindigden en waarin Kramer en zijn ploeggenoten dus de nul hielden. Nu wordt het dus Rijnsburgse Boys, waar hij de oud-Volendammers Dani van der Moot en Jordy Hilterman ontmoet. Ook nieuweling Lesley Bakker (ex-Telstar) kent hij.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD