Volg ons

Derde Divisie

SJC opnieuw hard onderuit, Achilles ’29 boekt eerste zege

SJC opnieuw hard onderuit, Achilles ’29 boekt eerste zege

Ongetwijfeld harde woorden in de kleedkamers van ASWH en SJC. De ploeg van Cesco Agterberg verloor met 2-1 bij Achilles ’29, terwijl de mannen van Sjaak Polak opnieuw een fikse nederlaag moesten incasseren tegen Jong FC Groningen.

Aanvankelijk was er geen vuiltje aan de lucht voor ASWH, dat dominant startte en na een half uur op 0-1 kwam via Jesper van den Bosch. Al snel scoorden de Groesbeekers echter de gelijkmaker via Kevin Schmidt. Het was niet eens onverdiend, want Achilles kwam steeds beter in de wedstrijd. Een kwartier voor tijd was opnieuw Schmidt trefzeker, nadat doelman Stef Doedee moest lossen op een schot en de rebound de 2-1 betekende. Het zou tevens de eindstand zijn op de Heikant, waardoor ASWH zich naar eigen zeggen blameerde.

SJC kwam vlak voor rust op achterstand via Matteo Cassiera, maar maakte via Tom Duindam een minuut voor tijd gelijk. Na rust kwamen de Noordwijkers echter al snel op achterstand en binnen het uur was het 1-3 via Ural Antuna en Daniel Bouman. In het laatste kwartier tilden de Groningse beloften de eindstand naar 1-5 via Antuna en Bouman.

Advertentie
Advertentie

Meer over Derde Divisie