woensdag, december 8, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieSJC keert terug naar zondag als speeldag

SJC keert terug naar zondag als speeldag

De keuze van SJC om op zaterdag te voetballen blijkt vooralsnog beperkt tot één seizoen. De Noordwijkers hebben de KNVB aangegeven volgend seizoen weer op zondag ingedeeld te willen worden.

,,Afgelopen week heeft het bestuur de KNVB definitief meegedeeld volgend seizoen geen gebruik te maken van de mogelijkheid om op de zaterdag te voetballen”, stelt de club op haar website. ,,Belangrijkste redenen hiervoor zijn de verbouwing, waardoor we ook komend seizoen minder ruimte en velden ter beschikking hebben, en het feit dat de overige twee selectie elftallen ook op zondag spelen. Richting de huidige selectie en de nieuw aangetrokken trainer en spelers is er ook gecommuniceerd dat de zondag de speeldag wordt.”

SJC besloot vorige zomer de stap naar de zaterdag te maken, waardoor voor het eerst in de historie in competitieverband de derby tegen Noordwijk gespeeld werd. SJC heeft het sportief wel lastig in de Derde Divisie Zaterdag, waar het de 15e positie momenteel bezet. De afstand tot nummer 14 VVOG bedraagt 6 punten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS