Volg ons

Derde Divisie

Sjaak Polak verlaat SJC aan het einde van het seizoen

Sjaak Polak verlaat SJC aan het einde van het seizoen

De wegen van Sjaak Polak en SJC scheiden na het lopende seizoen. De oefenmeester heeft zijn vertrek bij de derdedivisionist kenbaar gemaakt, omdat hij op een hoger niveau trainer wil zijn.

De Hagenaar is van mening dat de mogelijkheden bij SJC, waarmee hij vorig seizoen de titel voor zich opeiste in de hoofdklasse, niet afdoende zijn om structureel een plek in de derde divisie te bemannen. ,,Als je als club meer jeugd – zoals SJC – wil inpassen, dan kun je als club niet mee in de derde divisie. Dat vind ik jammer. Ik wilde de club zelf op tijd informeren over mijn keuze. Na twee goede seizoenen ga ik niet verder”, vertelt de coach van de Noordwijkers aan Omroep West.

Afscheid
Polak heeft enige tijd moeten nadenken over zijn besluit SJC te verlaten. ,,Ik heb er goed over nagedacht. Alle voors en tegen tegenover elkaar gezet. Daaruit blijkt dat het beter is om afscheid te nemen van deze fantastische groep.”

Waardige manier
Polak, die in beeld was voor de vacante trainerspositie bij Katwijk maar de club uiteindelijk voor Jan Zoutman zag kiezen, wil het seizoen bij SJC op een waardige manier afsluiten. ,,Het gaat zwaar worden, maar we hebben er de kwaliteit voor. En let wel: Sjaak Polak is niet groter dan de club.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie