Volg ons

Capelle

Marciano Simonis vertrekt bij Capelle

Marciano Simonis vertrekt bij Capelle

Marciano Simonis vertrekt komende zomer bij Capelle. De 24-jarige middenvelder zoekt een club waar hij meer aan spelen toekomt.

,,Wegens een gebrek aan vertrouwen en wekelijkse speelminuten ben ik opzoek naar een nieuwe uitdaging. Dit seizoen heb ik het vooral moeten doen met invalbeurten”, licht hij zijn beslissing toe tegenover Voetbal247.nl. ,,Ik hoop een mooie club te vinden in de Derde Divisie, Hoofdklasse of Eerste Klasse, bij voorkeur in de regio Rotterdam.” Simonis komt uit de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en speelde vorig seizoen bij Westlandia.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Capelle