dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsASWHSimon & Skender Loshi sluiten direct aan bij ASWH

Simon & Skender Loshi sluiten direct aan bij ASWH

Goed nieuws voor ASWH; de club die de laatste weken geconfronteerd werd met een ware leegloop voor het volgend seizoen. Maar achter de schermen is men in Hendrik Ido Ambacht druk doende om de selectie voor het volgende seizoen weer op peil te brengen. Per direct sluiten twee spelers aan bij de selectie; het zijn de broers Simon en Skander Loshi. Simon kwam het laatst uit voor KF Feronikeli Drenas uit Kosovo, is verdediger maar kan ook uit de voeten als links-of rechtsback. Hij speelde nog voor de beloften van ADO, waarna hij zich stortte in een buitenlands avontuur dat via Polen een vervolg kreeg in Kosovo.

Skender is een aanvaller, kwam voor het laatst uit voor San Gwann FC(Malta), waarvoor hij een half seizoen speelde en tot drie doelpunten kwam. In zijn Nederlandse periode kwam hij uit voor de Baronie, NAC en TEC. De KNVB heeft het tweetal vrijgegeven zodat Veenstra direct over ze kan beschikken.

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD