Volg ons

De Graafschap

Sierhuis schiet Jong Ajax naar koppositie: ”Mijn eerste hattrick”

Sierhuis schiet Jong Ajax naar koppositie: ”Mijn eerste hattrick”

Kaj Sierhuis was afgelopen vrijdag opnieuw belangrijk voor Jong Ajax. De aanvaller maakte zijn eerste hattrick voor Jong Ajax, waardoor de Amsterdammers met 2-4 wonnen van De Graafschap. 

,,Mijn eerste hattrick in het profvoetbal. Voor de eerste keer de bal mee naar huis. Het is mooi dat ik mijn goals mee kan pikken en me kan laten zien. Het is belangrijk voor me om minuten te maken op Jupiler League-niveau”, vertelt Sierhuis tegenover Voetbal International.

Sierhuis schoot Jong Ajax ook naar de koppositie. ,,Ik geef ons echt een goede kans om kampioen te worden. Het zal tussen ons en NEC gaan. De onderlinge wedstrijd bij ons thuis (op vrijdag 6 april, red.) zal heel belangrijk worden. Daarnaast staan er nog voldoende lastige wedstrijden voor beide ploegen op het programma. We willen het echt heel graag, we spelen er voor. Het zou een mooie bekroning zijn.”

Discussieer mee!

Meer over De Graafschap