woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsKozakken BoysShirt Achilles Veen in spouwmuur Kozakken Boys

Shirt Achilles Veen in spouwmuur Kozakken Boys

Een aardige stunt van metselaar Gerben Verheij uit Rijswijk. Hij moest onlangs muurtjes metselen bij Tweede Divisionist Kozakken Boys en heeft toen een shirt van rivaal Achilles Veen in een spouwmuur gehangen.

Het Brabants Dagblad meldt het opmerkelijke verhaal. ,,Ik voetbal zelf in het tweede van Achilles Veen. Die twee clubs liggen elkaar niet zo goed. Als je dan de kans krijgt om een geintje uit te halen, moet je die grijpen”, zo zegt de 25-jarige metselaar.

Vaantjesshirt

In eerste instantie had hij het idee gevat om een vaantjesshirtje van de hoofdklasser in te metselen, maar die waren er niet meer. ,,De materiaalman van Veen had die niet, dus kreeg ik een gewoon shirt mee. Da’s nog mooier.”

Weghalen

Mensen van Kozakken Boys hebben naar verluidt nog geprobeerd het shirtje eruit te halen. ,,Daags daarna hebben ze het kennelijk ontdekt, zagen ze door de spouw dat shirt hangen. Ik heb gehoord dat met een stok en een spijker is geprobeerd om het weg te halen, dat is niet gelukt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD