vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieSeys: 'Mijn moeder blijft voor altijd in mijn hart'

Seys: ‘Mijn moeder blijft voor altijd in mijn hart’

De Belgische RKC-speler Dylan Seys beleefde een bijzondere avond tijdens de wedstrijd tegen MVV. De aanvaller verloor eerder deze week zijn moeder, maar startte toch in de basis bij de Waalwijkse eerstedivisionist. Hij scoorde de beslissende gelijkmaker (1-1)  en trok zijn shirt uit. Op het ondershirt was de tekst ‘voor altijd bij mijn mamatje’ te lezen, als eerbetoon. 

Pijnlijk
,,Ik sta hier met een dubbel gevoel”, zei de speler tegenover FOX Sports. ,,Ik had liever dat shirt helemaal niet aan gehad, het is pijnlijk. Ik wil de supporters van RKC bedanken, zij hebben mij geholpen richting de volgende wedstrijden.”

Familiemens
Het RKC-publiek klapte in de tiende minuut als steunbetuiging aan de spits. Dat hij een doelpunt maakte, was in alle ontroering, toch een mooi moment. ,,Ik had tegen mijn vader gezegd dat ik zou gaan scoren voor mijn moeder. Ik was een familiemens, ze blijft voor altijd in mijn hart. Ik weet honderd procent zeker dat ze mee heeft gekeken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD