vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesSersinio Profijt van Surinaams international naar -tijdelijk- eerste keeper bij RKVV Velsen

Sersinio Profijt van Surinaams international naar -tijdelijk- eerste keeper bij RKVV Velsen

RKVV Velsen is de nummer laatst in de vierde divisie zondag maar heeft wel een international in haar gelederen. Sersinio Profijt keepte tegen Rohda Raalte en deed dat met veel show. Dennis Flecken, die in de eerste twee wedstrijden uitblonk, zat op de bank. De oefenmeester wil – saillant genoeg- beide keepers twee duels laten spelen voordat hij een definitieve keuze maakt.

zzp-boekhouder utrecht

De 28-jarige Profijt mag zich international noemen van Suriname. Hij kwam daar uit voor Leo Vector en werd in het seizoen 2015-2016 en in 2016-2017 tot de beste keeper van zijn land gekozen. Een paar jaar geleden streek hij neer bij Odin ’59 waar hij genoegen moest nemen met een plek op de bank.

 

Tegen Rohda Raalte viel de goalie op door zijn anticipatie op doorgeschoten ballen en zijn meevoetballen al voerde hij zijn acties, kappen achter het standbeen in het strafschopgebied, iets te ver door.

Velsen verloor met 1-3.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD