dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieSerrarens aast op buitenlands avontuur en zet De Graafschap in de wachtkamer

Serrarens aast op buitenlands avontuur en zet De Graafschap in de wachtkamer

De Graafschap hoopte het aflopende contract met Fabian Serrarens met één jaar te verlengen, maar vooralsnog werd er geen akkoord bereikt met de aanvaller. De 28-jarige speler aast namelijk op een transfer naar het buitenland, zo meldt De Gelderlander.

Transfermarkt
Zaakwaarnemer Zabih Etemadi liet tegenover de voornoemde regionale krant weten dat de aanvaller momenteel enkele opties heeft voor komend seizoen. De verwachting is echter dat een akkoord met een club langer zal duren dan één week omdat de transfermarkt dit seizoen later op gang lijkt te komen. Ondanks de zoektocht naar een nieuwe club in het buitenland wenste Etemadi een langer verblijf bij De Graafschap van de aanvaller niet bij voorbaat uit te sluiten.

Opties
Peter Hofstede, technisch manager van De Graafschap sprak zich tegenover de krant ook uit over de stand van zaken rondom Serrarens. ,,Het is zijn goed recht om verder te kijken. Maar dat geldt andersom ook. Als wij de kans krijgen een andere speler te contracteren, laten we dat niet na. Wij houden alle opties open.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD