dinsdag, oktober 26, 2021
HomeCompetitiesEerste Divisie'Serieuze interesse vanuit de Italiaanse Serie A voor Spartaan Duarte'

‘Serieuze interesse vanuit de Italiaanse Serie A voor Spartaan Duarte’

Sparta Rotterdam moet vrezen dat het niet lang meer gebruik kan maken van de diensten van Deroy Duarte. Het Italiaanse Udinese gaat hoogstwaarschijnlijk een bod uitbrengen op de negentienjarige middenvelder, meldt Voetbal International. 

Interesse
Op de website van het voetbalweekblad staat te lezen dat Udinese het Rotterdamse Sparta al op de hoogte zou hebben gebracht van de interesse in het talent. Duarte was het voorgaande seizoen ook al actief voor Sparta dat destijds nog uitkwam in de hoogste afdeling van het Nederlandse voetbal.

Jong Oranje
Duarte heeft bij zijn huidige werkgever nog een contract tot medio 2021. Recent werd hij voor de eerste keer opgeroepen voor de selectie van Jong Oranje. Udinese heeft momenteel al twee andere Nederlanders onder contract staan te weten Bram Nuytinck en Hidde ter Arvest.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD