vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSerbony van waarde bij VVSB: "AFC scoort telkens in laatste minuten"

Serbony van waarde bij VVSB: “AFC scoort telkens in laatste minuten”

Giovalli Serbony heeft een groot aandeel in de 3-2-zege van VVSB op AFC. De ijzersterke spits was twee keer trefzeker en maakte daarmee het verschil. Aan het slot kwam AFC nog wel bijna terug, toen zat de spits inmiddels op de bank. “Ik heb er niet aan gedacht dat ze nog gelijk zouden maken”, vertelde hij tegenover FOX Sports.

Mogelijkheden om het al af te maken

“AFC heeft de laatste weken telkens in de laatste minuten gescoord. Of de gelijkmaker, of zelfs de winnende. Dus dat wisten we van te voren.” In de eerste helft kwam VVSB op 2-0, daarna kwam AFC twee keer tot op één treffer terug. “Waarom we het niet al afmaken weet ik niet. We hadden er wel de mogelijkheden voor. Zowel ballen op de lat als net naast.”

Rust binnen schieten

Met name de 3-1 van Serbony was fraai. “Ik zette mijn lichaam erin en draaide weg van de verdediger. Daardoor had ik tijd om de bal in de lange hoek rustig binnen te schieten. Dat deed ik dus ook en de bal zat er goed in.” Midweeks mag VVSB proberen om het bekeravontuur van vorig seizoen een vervolg te gaan geven. In de eerste ronde wacht Achilles Veen. “Het is niet om de hoek, dus ik neem aan dat iedereen wel vrij heeft genomen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD