zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSerbony verlaat Rijnsburgse Boys voor Westlandia

Serbony verlaat Rijnsburgse Boys voor Westlandia

Giovially Serbony kiest er ondanks een doorlopend contract bij Rijnsburgse Boys voor om volgend seizoen te spelen voor Westlandia.

Weinig kans op speeltijd
Het vertrek volgt op de plannen van coach Wilfred van Leeuwen, die geen rol zag voor Serbony volgend seizoen. Hij tipte daarop Westlandia volgens het AD over de sterke aanvaller, die in het verleden faam maakte bij VVSB onder Van Leeuwen. Serbony speelde eerder tevens voor Haaglandia. ,,We hebben met elkaar om de tafel gezeten en eerlijk verteld dat er volgend seizoen weinig kans op speeltijd is voor Serbony”, stelt Gerrit Pauw van de technische commissie van de Uien op de clubsite. ,,Door de komst van Frank Tervoert van Katwijk zou de concurrentie moordend voor hem worden. Desondanks wilden we zijn doorlopende contract respecteren, maar we hebben ook afgesproken dat als Serbony een andere club zou vinden, dat we daar dan onze volle medewerking aan zouden verlenen.”

Voskamp
Westlandia heeft ook al Johan Voskamp voor volgend seizoen gestrikt. Hij komt over van RKC Waalwijk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD