Volg ons
Giovalli Serbony Rijnsburgse Boys FC Volendam

Tweede Divisie

Serbony bezorgt Rijnsburg zege op TEC (+samenvatting)

Serbony bezorgt Rijnsburg zege op TEC (+samenvatting)

Heel veel ontliepen TEC en Rijnsburgse Boys elkaar niet, maar juist bij zo’n wedstrijd gaf de vorm en het vertrouwen wellicht de doorslag. Waar TEC dit seizoen teleurstellend presteert, gaat het Rijnsburg juist voor de wind. Het duel eindigde dan ook in 1-3.

De Uien kwamen uitstekend uit de startblokken en legden een sterk beginoffensief op de mat. Halverwege de eerste helft kwam TEC beter in de wedstrijd. Vlak voor de pauze maakte Giovalli Serbony, na een voorzet van Jordy Strooker en matig wegwerken in de TEC-zestien, de 0-1. Kort na rust maakte Serbony er 0-2 van, ditmaal na voorbereid werk van Wesley Goeman.

Jeffrey Jongeneel kon na een uur spelen het duel beslissen, maar verzuimde dat te doen. TEC zocht naar de aansluitingstreffer en vond die vier minuten voor tijd via Robby Holder. In blessuretijd maakte Goeman aan alle onzekerheid een einde: 1-3.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie