woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkSensationele zege van VVSB in Rijnsburg, Kozakken Boys met ruime cijfers langs...

Sensationele zege van VVSB in Rijnsburg, Kozakken Boys met ruime cijfers langs De Dijk

Rijnsburgse Boys leek op weg naar een overwinning in eigen huis tegen VVSB. De ploeg verspeelde in de laatste twintig minuten echter een voorsprong van 2-0 en stond na negentig minuten spelen met lege handen (2-3). Kozakken Boys was op het eigen sportpark te sterk voor De Dijk (4-1). Barendrecht won van TEC en IJsselmeervogels speelde gelijk tegen Jong Sparta.

Kozakken Boys – De Dijk
De thuisploeg kwam flitsend uit de startblokken, na drie minuten spelen was het Ahmad Mendes Moreira die zijn hoekschop direct in het doel van de tegenstander zag verdwijnen (1-0). Ze minuten later was het al weer raak, Ahmed El Azzouti scoorde stijlvol nadat de bal werd verlengd door Pollemans (2-0). Net na de pauze was het weer El Azzouti die doelman Jeroen Verhoeven wist te passeren (3-0). Zes minuten voor het einde van de officiële speeltijd moest De Dijk ook nog een vierde treffer incasseren. De toegekende strafschop werd binnen geschoten door Raily Ignacio. De eindstand werd bepaald door Tim Ruder (4-1).

Rijnsburgse Boys – VVSB
Na een hoekschop van Goeman kon Tillema de score openen in de 36ste minuut, dit in het voordeel van de thuisploeg. De tweede helft was nog maar net begonnen of Rijnsburg kon voor de tweede keer juichen. Het was wederom Tillema die het doelpunt op zijn naam mocht schrijven (2-0).  Twintig minuten voor het einde van de officiële speeltijd bracht Osrouti de spanning weer terug in de wedstrijd (2-1).  In de 87ste minuut was het weer raak, de gasten kwamen via Bekooij op gelijke hoogte met Rijnsburgse Boys (2-2). De thuisploeg was nog maar net van de schrik bekomen toen in de 89ste minuut ook Loyd van der Wilden het net wist te vinden en daarmee VVSB de onverwachte zege bezorgde (2-3).

Barendrecht – TEC
Jonkman was zaterdagmiddag verantwoordelijk voor de openingstreffer. In de 22ste minuut kwam Barendrecht op voorsprong door een strak laag schot van de genoemde speler (1-0). In de blessuretijd van de eerste helft verdubbelde Barendrecht de voorsprong, nu was Oranje de doelpuntenmaker. De thuisploeg leek het duel in de 54ste minuut voortijdig te beslissen nadat Esajas trefzeker was (3-0). TEC wenste zich echter niet neer te leggen bij een nederlaag en kwam door doelpunten van Vink en Makiavala terug tot 3-2. De gewenste derde treffer voor de ploeg uit Tiel viel echter niet waardoor het met lege handen stond na de officiële speeltijd van negentig minuten.

IJsselmeervogels – Jong Sparta
De ploeg uit Spakenburg leek op weg naar een eenvoudige middag nadat Bryan Burgerhout na één minuut spelen de supporters van IJsselmeervogels al kon laten juichen (1-0). De Rotterdammers kwamen echter na 34 minuten spelen op gelijke hoogte, vanuit een corner was het Youri de Winter die de 1-1 aan liet tekenen. Dee treffer bleek ook de eindstand te bepalen waardoor de thuisclub belangrijke punten verspeelde in de strijd om de bovenste plaatsen in de Tweede Divisie.

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD