Volg ons

Tweede Divisie

Selimi vol vertrouwen: ‘Nu al zin in Derby’

Selimi vol vertrouwen: ‘Nu al zin in Derby’

Argjend Selimi kijkt nu al reikhalzend uit naar 24 oktober, als de eerste Derby tussen zijn club Spakenburg en IJsselmeervogels op het programma staat. De uitgesproken aanvaller kreeg landelijke bekendheid door de felle charge én zijn oprechte met pure rivaliteit doorspekte reactie na afloop.

,,Ik heb nu al zin in 24 oktober. Dan spelen we de eerste derby. Ik weet nu al dat ik niet goed ontvangen zal worden bij de buren, maar dat motiveert me alleen maar extra”, zegt Selimi in het AD. De Spakenburger is terug bij het eerste elftal na een incident rondom het bekerduel met Ajax, waarna hij werd teruggezet naar het tweede elftal. ,,Door corona heb ik nauwelijks wedstrijden gemist. Bovendien was die straf ook wel goed voor mij. Als ik getriggerd ben, dan ben ik beter dan normaal. Het is niet de eerste keer dat ik weer van onder af aan moet beginnen. Ik ben wel vaker van ver gekomen. Dat ligt mij wel een beetje.”

Voor trainer Eric Meijers is er zand over hetgeen in het verleden is gebeurd: ,,Argjend heeft zijn straf gehad en hij is nu weer een van de 23 spelers die de komende weken de kans krijgt om het te laten zien. De intentie om met hem verder te gaan is er altijd geweest. Dus nu is het klaar en hij moet zijn voeten laten spreken”, besluit hij in gesprek met de krant.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie