Volg ons

Eerste Divisie

Selectie van Telstar versterkt met twee Belgische aanwinsten

Selectie van Telstar versterkt met twee Belgische aanwinsten

Telstar heeft de selectie voor komend seizoen weten te versterken met twee Belgische voetballers. De club maakte vrijdag via de officiële kanalen de komst van doelman Anthony Swolfs en spelmaker Tuur Houben wereldkundig.

Eerste Divisie
Swolfs komt over van AA Gent. Het afgelopen seizoen werd hij door deze club verhuurd aan Waasland-Beveren. De 23-jarige Houben komt over van MVV. Hij arriveerde in 2016 in Maastricht, destijds werd hij overgenomen van OH Leuven. De aanvaller speelde meer dan zestig wedstrijden voor de Limburgse vereniging in de Eerste Divisie.

Technisch vaardig
Technisch directeur Piet Buter sprak lovende woorden over Houben op de voornoemde website.  ,,Tuur is een bekende speler voor ons. Wij hebben hem natuurlijk vaak zien spelen en toen deze kans zich voordeed hebben we die gepakt. In de gesprekken met Tuur hebben wij een goed beeld gekregen van hem als persoon en als speler natuurlijk. Tuur is technisch heel vaardig, fysiek wel wat licht maar dit maakt hem moeilijk te verdedigen.”

Advertentie
Advertentie

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

× Mijn veilige donatie
Periode
Bedrag
Ander bedrag
Persoonlijke info
Ik doneer anoniem


Powered by Whydonate

Meer over Eerste Divisie