Volg ons
Yordi Teijsse Quick Boys

Derde Divisie Zaterdag

Selectie Quick Boys is klaar: “Behalve bij buitenkansje”

Selectie Quick Boys is klaar: “Behalve bij buitenkansje”

Quick Boys gaat de competitie in met de huidige selectie en zoals het er nu voor staat zal de ambitieuze club uit Katwijk ook geen versterkingen meer halen voor het sluiten van de markt. Wel wordt er nog gehoopt op een aanvallend ingestelde speler, want het verlies van Yordi Teijsse is nog altijd voelbaar op Nieuw Zuid.

Wie gaat de doelpunten maken?

Teijsse (foto) was vorig seizoen goed voor meer dan de helft van de totale productie van Quick Boys. De spits verdiende een transfer naar het Schotse Dundee FC. Met onder meer Jason Oost heeft de Katwijk wel vervangers gehaald, maar geen gekende doelpuntenmachines. De afgelopen weken waren er nog wel spelers op proef. Trainer Jan Zoutman laat op de clubsite weten dat er in principe geen spelers meer bij zullen komen. “Maar natuurlijk kijken we nog naar buitenkansjes. Met name voor de spitspositie of naar een middenvelder die voor de goal komt en scoort, hoewel onze middenvelders vorige week zaterdag gelukkig ook doelpunten hebben gemaakt.”

De rest is prima bezet

Mocht er iets voorbij komen, mag het voor de trainer ook in de defensie. “Achterin staan we er redelijk voor, al zouden we er misschien nog een linksbenige verdediger bij kunnen hebben. Maar de rest is prima bezet. Op het middenveld zijn alle posities goed bezet en de buitenspelers ook. Er zijn dus enkele plekken waar we misschien nog wat zouden kunnen doen, maar dan moet het kwalitatief goed zijn. Voor de spitspositie kunnen we het intern iets minder makkelijk invullen, met misschien nog één kandidaat bij de potentials. We houden onze ogen en oren open, maar een speler erbij is absoluut geen must.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag