Volg ons

Derde Divisie Zondag

Seizoen OFC-er Jeffrey Sam-Sin nu al voorbij

Seizoen OFC-er Jeffrey Sam-Sin nu al voorbij

OFC zal dit seizoen weinig plezier beleven aan aanwinst Jeffrey Sam-Sin. De 28-jarige middenvelder, die overkwam van Koninklijke HFC, heeft deze zomer tijdens een onschuldig zaalvoetbaltoernooi zijn kruisband afgescheurd, meldt Het Amsterdamsche Voetbal.

Tweede keer
De spelmaker had aanvankelijk nog hoop dat de schade aan zijn knie mee zou vallen, maar het bleek toch goed mis: ,,Tijdens mijn vakantie ging het goed, dus dan blijf je hoop houden. Het was een tik om alsnog te horen dat mijn kruisband was afgescheurd.” Het is voor hem bovendien de tweede keer dat hij een kruisbandblessure oploopt. Drie jaar geleden blesseerde hij zijn rechterknie, ditmaal zit de schade in zijn linker. “Dat was echt een mentale klap. Ik was emotioneel gebroken. Nu vind ik het ook verschrikkelijk, overwoog ik zelfs om te stoppen. De eerste drie maanden zijn heel erg, moet je zes weken plat liggen en daarna zes weken met krukken. Dat wilde ik niet meer. Ik wist niet op wat voor niveau ik terug zou keren. Waar doe ik het dan voor?”

Toekomst ongewis
Ondanks dat Sam-Sin overwoog te stoppen, is hij toch vastbesloten terug te komen. “Het is een weggegooid seizoen”, vervolgt Sam Sin tegen de website. ,,OFC zal mij altijd steunen, en dat is ook een heel fijn gevoel, maar we moeten nog praten over de toekomst. Ik vond het al moeilijk om bij de eerste training toe te kijken.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag