maandag, november 29, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieSeizoen nu al voorbij voor Kozakken Boys-doelman Schimmel

Seizoen nu al voorbij voor Kozakken Boys-doelman Schimmel

Het zit Kozakken Boys momenteel niet mee. Zijn de resultaten dit seizoen tot dusver teleurstellend; kan men ook nog eens hun 2e doelman Jan Schimmel afschrijven voor de rest van het seizoen.

Niet alleen een forse tegenvaller voor de Werkendammers maar nog meer voor de doelman zelf, die zich al helemaal verheugd had op het bekertreffen van a.s. dinsdag tegen Telstar, waarin hij tussen de palen zou staan. Vorige week ging het goed mis tijdens de training. In een poging de bal te onderscheppen viel hij wat ongelukkig voorover. De conclusie van de artsen van het Beatrixziekenhuis in Gorinchem, waar de ongelukkige doelman nog dezelfde avond terecht kon, luidde: afgescheurde achillespees in het linkerbeen.

En nu zit Jan Schimmel (afgelopen zomer overgekomen van Hoofdklasser Achilles Veen en daarvoor actief bij FC Lienden en TEC thuis op de bank. Been in het gips en de wetenschap dat de revalidatie een hele poos gaat duren. ,,Dit seizoen kan ik wel vergeten” aldus Schimmel.

Jan Schimmel stond in de voorbereiding bij alle wedstrijden in het doel van Kozakken Boys.
De eerste tegenvaller die de doelman dit seizoen te incasseren kreeg was de mededeling dat trainer Rick Adjei toch koos voor Ricardo Kieboom, die terugkwam van een blessure, en aan het seizoen mocht beginnen. En nu dus opnieuw een tegenvaller voor Schimmel die echter niet bij de pakken neer gaat zitten. ,,Ze zijn nog niet van me af bij Kozakken Boys.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS