maandag, maart 8, 2021
Home Competities Tweede Divisie 'Sefa Kurt heeft spijt van transfer naar Rijnsburgse Boys'

‘Sefa Kurt heeft spijt van transfer naar Rijnsburgse Boys’

Sefa Kurt heeft spijt van zijn aangekondigde overstap naar Rijnsburgse Boys. Volgens het AD wil de verdediger bij nader inzien liever ook volgend seizoen voor Excelsior Maassluis spelen.

- Advertentie -

Dromen van nieuw voetbalsprookje
De krant schrijft: ,,Misschien nog wel verrassender is het feit dat Sefa Kurt heeft aangegeven de Tricolores komend seizoen alsnog trouw te willen blijven. De club en de speler onderzoeken momenteel of Kurt nog onder zijn toekomstige verbintenis bij Rijnsburgse Boys kan uitkomen. De centrumverdediger heeft inmiddels ook wel door dat hij voor een succesvolle sportieve toekomst helemaal niet hoeft te vertrekken uit Maassluis, waar men stiekem weer droomt van een nieuw voetbalsprookje.”

Carrière een boost geven
Kurt kondigde half december aan volgend jaar naar de Middelmors te verkassen. Hij stelde daarbij: ,,Ik heb er mooie jaren gehad en alles meegemaakt, van kampioenschappen tot voetballen tegen degradatie. Ik had in die negen jaar nooit de intentie om weg te gaan, maar ik merkte wel dat ik de laatste tijd veel op routine deed. Om mijn carrière een boost te geven, wil ik daarom naar een andere club overstappen.” Vanuit Rijnsburgse Boys is nog niet gereageerd op de opmerkelijke wens van Kurt.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES