HomeCompetitiesHoofdklasseSean Verburg vertrekt bij Smitshoek

Sean Verburg vertrekt bij Smitshoek

Sean Verburg vertrekt na dit seizoen bij Smitshoek. Hij zal volgend seizoen uitkomen voor SV Poortugaal. Dat schrijft VoetbalRotterdam.nl.

,,Ik kijk met veel plezier terug op de vele mooie jaren dat ik bij Smitshoek heb gevoetbald. Maar nu ben ik toe aan een nieuwe mooie uitdaging en ik denk dat sv Poortugaal in mijn ogen een goede vervolgstap is om mijn ambities en plezier in het voetbal een mooi vervolg te geven,” laat de aanvaller weten over zijn overstap naar de eersteklasser.

Er zijn meer spelers die Smitshoek komend seizoen verruilen voor de eerste klasse. De aanvallend ingestelde Luc Delmee, doelman Sven Scholte en verdediger Ramon van der Wal stappen allen over naar regiogenoot Heerjansdam.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.