Volg ons

Hoofdklasse

SDC Putten versterkt zich met Bruce Lücke (Almere City)

SDC Putten versterkt zich met Bruce Lücke (Almere City)

Vlak voor het sluiten van de overschrijvingstermijn heeft SDC Putten zich versterkt met Bruce Lücke. Dat meldt de hoofdklasser via de officiële website.

Lücke begon zijn voetbalcarrière bij het Amsterdamse T.O.B. Na een verhuizing naar Almere volgde een overstap naar A.S.C. Waterwijk. Hij doorliep bijna alle jeugdteams en speelde van 2005 t/m 2019 bij de club, waarna de stap volgde naar Almere City, waar de centrale verdediger afgelopen seizoen in het Onder 19-team speelde.

Na een vertrek bij Almere City om organisatorische redenen, volgt nu de stap naar SDC Putten, waar Bruce Lücke onder coach Cesco Agterberg (foto) veel aan spelen hoopt toe te komen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse