woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseSDC Putten en trainer Cesco Agterberg na dit seizoen uit elkaar

SDC Putten en trainer Cesco Agterberg na dit seizoen uit elkaar

SDC Putten neemt aan het einde van het lopende seizoen afscheid van trainer Cesco Agterberg. Dat meldt de hoofdklasser op de eigen website.

,,Het bestuur van SDC Putten heeft besloten dat er voor het seizoen 2021-2022 een nieuwe hoofdtrainer zal worden aangesteld. In het kader van het onlangs vastgestelde Technisch Beleidsplan 2021-2024 en de plannen die daaruit voortvloeien, zijn het bestuur en de TC van mening dat een ander type hoofdtrainer beter past bij het uitvoeren van deze plannen”, zo schrijft het bestuur, dat verder benadrukt dat op de samenwerking Agterberg niets aan te merken valt.

Agterberg is bezig aan zijn tweede seizoen op de Putter Eng. Eerder was hij onder meer trainer van Excelsior Maasluis, Alphense Boys, Sportclub Feyenoord, DHSC en Sportlust’46. Voor SDCP werkte Agterberg bij ASWH, waarmee hij erin slaagde verrassend te promoveren naar de Tweede Divisie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD