dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlClubsKozakken BoysScott Calderwood volgend seizoen aan het roer bij Kozakken Boys

Scott Calderwood volgend seizoen aan het roer bij Kozakken Boys

Het heeft langer geduurd dan normaal want men is duidelijk niet over een nacht ijs gegaan in Werkendam, waar bekend is geworden dat Scott Calderwood de nieuwe trainer is geworden van Kozakken Boys met ingang van volgend seizoen, zo staat vandaag te lezen in het Algemeen Dagblad.
Daarmee neemt hij de plaats in van de huidige interim-trainer Michel Langerak, die op zijn beurt de honneurs waarneemt van de in december ontslagen Rick Adjei. Met deze aanstelling is ook duidelijk geworden waarom Scott Calderwood slechts voor een half jaar ingestapt is bij TEC in Tiel voor het co-trainerschap met Hans van de Haar.

Scott Calderwood heeft met name in het betaald voetbal aardig wat ervaring opgedaan.
Bij De Graafschap, Go Ahead Eagles en FC Dordrecht was hij assistent-trainer; bij DOVO hoofdtrainer en in de komende tijd moet hij, samen met van de Haar, gaan proberen TEC (de Tielse kompetitietegenstander van Kozakken Boys) klaar te stomen voor een nieuw seizoen in de 2e Divisie.

Het volgend seizoen dus weer op eigen benen. Hij heeft er zin in en hoopt dat hij de doelstellingen van de Boys voor volgend seizoen: passie en aanvallend voetbal spelen, over weet te brengen op zijn selectie en dat hij ook weet te bewerkstelligen dat hij het publiek  volledig achter zijn ploeg weet te krijgen zodat er weer mooie tijden aanbreken op de Zwaaier.

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD