Volg ons

Derde Divisie

Scott Calderwood reageert op sneer Patrick Loenen: ‘Hij heeft zich schandalig gedragen’

Scott Calderwood reageert op sneer Patrick Loenen: ‘Hij heeft zich schandalig gedragen’

DOVO-trainer Scott Calderwood heeft bij RegiosportVeenendaal.nl gereageerd op de sneer van Patrick Loenen, coach van Sportlust ’46. Volgens Calderwood heeft Loenen zich in het verleden ‘schandalig gedragen’.

Dat was ook de reden om Loenen een hand of boks te weigeren voorafgaand aan het onderlinge duel afgelopen zaterdag. Loenen stelde daarover na afloop: ,,Ik loop voor de wedstrijd naar de bank toe van DOVO. We moeten het ook niet groter maken dan het is. Ik zeg ‘fijne wedstrijd’ en wil de trainer van DOVO Scott Calderwood een boks geven. Die weigerde hij en zei: ‘Jij weet wel waarom.’” Loenen vervolgde: ,,Ik zou bij God niet weten waarom dat is. Misschien omdat ik de eerste keus was en hij nummer zeven? Ik heb geen idee.”

Volgens Calderwood weet Loenen heel goed wat de reden was: ,,Ik heb respect voor Loenen als trainer, maar niet voor hem als persoon. Ik heb in het verleden meermaals tegen hem gespeeld en toen heeft hij zich schandalig gedragen. Naar mijn teams, maar ook naar mij persoonlijk. Dan heb je bij mij het respect verloren en geef ik je geen hand of boks.”

,,Ik ben dan misschien een klootzak, maar ik ga niet schijnheilig zitten doen. Dat is het verhaal. En dat hij roept dat ik nummer zeven was? Al was ik nummer twintig. Ik zit nu bij een schitterende club, werk met fantastische mensen en heb het hier super naar mij zin.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie