Volg ons

FC Lisse

Scorende Tarani (FC Lisse): ‘Ik heb mijn team in de steek gelaten’

Scorende Tarani (FC Lisse): ‘Ik heb mijn team in de steek gelaten’

Luca Tarani was zichtbaar aangeslagen direct na de met FC Lisse verloren wedstrijd tegen Katwijk (2-1). De aanvallend ingestelde spelers maakte voor de eerste keer zijn opwachting in de basis bij zijn club en wist één keer het net van de tegenstander te vinden. Hij was echter van mening dat door zijn gemaakte keuzes het elftal uiteindelijk ten onder ging. 

Niet tevreden
Het talent, die in het verleden nog uitkwam in de jeugdopleiding van AZ, opende zaterdag de score op het sportpark van de lijstaanvoerder. Hij had echter het gevoel dat er meer in zat voor FC Lisse.  ,,Ik ben niet echt tevreden want ik kon er eigenlijk nog twee maken, daar heb ik mijn team in de steek gelaten”, aldus Tarani tegenover de camera van Fox Sports.

Verkeerde keuze
De speler van FC Lisse kreeg twee keer een honderd procent kans, hij maakte beiden keren echter achteraf bezien de verkeerde keuze. ,,Die moeten er in en de eerste moest ik gewoon aan de spits geven en de tweede keer moest ik gewoon voor mezelf gaan. Ik heb het echter precies andersom gedaan. Ik baal ontzettend.”

Verliezen
FC Lisse leek zaterdag af te stevenen op een verrassing tegen Katwijk, laatstgenoemde ploeg ging er echter alsnog met de drie punten vandoor. ,,We hadden een bepaald plan en dat pakte goed uit. We stonden 1-0 voor, maar helaas verliezen we deze pot met 2-1. Het is jammer, maar dat kan wel gebeuren bij de koploper.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over FC Lisse