Volg ons

Almere City FC

Scorende Mirani waakt voor onderschatting: ‘Volle bak gaan tegen MVV’

Scorende Mirani waakt voor onderschatting: ‘Volle bak gaan tegen MVV’

Damon Mirani was dinsdagavond de grote man aan de zijde van Almere City dat de eerste wedstrijd in de play offs in Maastricht wist te winnen van MVV (1-3). De verdediger, die goed was voor drie doelpunten, is van mening dat zijn ploeg een mooie stap heeft gezet in de richting van de volgende ronde, maar predikt volle concentratie in de komende thuiswedstrijd. 

Vertrouwen
Een verdediger die een hattrick weet te scoren komt in het betaalde voetbal vanzelfsprekend niet al te vaak voor. ,,Ik ben heel lekker gaan slapen na de wedstrijd en gisteren ook nog een beetje genoten en nu weer de focus op zaterdag. Ik denk dat we een goede wedstrijd gespeeld hebben, voetballend aardig, jammer dat de score niet hoger uitgevallen is. Ik denk dat we er met vertrouwen naar toe moeten gaan, maar wel met volle concentratie en volle bak gaan”, aldus de verdediger tegenover Almere City TV.

De Gier
Succestrainer Jack de Gier weet ook dat de strijd nog niet gestreden is voordat de komende negentig minuten gespeeld zijn tegen MVV. ,,Je moet weer vol aan de bak zo is het. Dat gaan we ook doen en daar gaan we weer de volledige focus opleggen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Almere City FC