zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSchreuder: "Ziet ernaar uit dat Susan gelijk heeft"

Schreuder: “Ziet ernaar uit dat Susan gelijk heeft”

Dick Schreuder zag zijn team afgelopen weekend met liefst 4-0 onderuit gaan op bezoek bij Kozakken Boys. De trainer van Katwijk kon logischerwijs niet tevreden zijn en sprak zich na afloop van het treffen dan ook uit tegenover FOX Sports. Net als zijn aanvoerder mist de oefenmeester een stukje beleving in zijn ploeg.

Voor hem een prima zaak

Robbert Susan, de aanvoerder van Katwijk, reageerde eerder al woest na de flinke nederlaag. Hij miste de nodige beleving bij zijn eigen ploeg. “Als dat zijn mening is, mag hij dat zeggen”, meent Schreuder. “Robbert is iemand die dat in de kleedkamer ook zegt, die dat op de training ook zegt. Ik denk dat dat alleen maar goed is. Het is voor hem een prima zaak. Als hij dat zo voelt, moet hij dat uiten. Daar is hij de aanvoerder voor.”

Schreuder achter aanvoerder

“In bepaalde opzichten ziet het ernaar uit dat hij gelijk heeft. Het zit niet vanuit achteruit. De beleving voorin is niet goed genoeg. Dat was vorige week niet zo en dat was vandaag ook weer minder. Daar zullen we met z’n allen mee aan de slag moeten. Daar zijn wij ook voor verantwoordelijk”, aldus de woorden van de oefenmeester van Katwijk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD