Volg ons
dick-schreuder-katwijk

Tweede Divisie

Schreuder: “Ziet ernaar uit dat Susan gelijk heeft”

Schreuder: “Ziet ernaar uit dat Susan gelijk heeft”

Dick Schreuder zag zijn team afgelopen weekend met liefst 4-0 onderuit gaan op bezoek bij Kozakken Boys. De trainer van Katwijk kon logischerwijs niet tevreden zijn en sprak zich na afloop van het treffen dan ook uit tegenover FOX Sports. Net als zijn aanvoerder mist de oefenmeester een stukje beleving in zijn ploeg.

Voor hem een prima zaak

Robbert Susan, de aanvoerder van Katwijk, reageerde eerder al woest na de flinke nederlaag. Hij miste de nodige beleving bij zijn eigen ploeg. “Als dat zijn mening is, mag hij dat zeggen”, meent Schreuder. “Robbert is iemand die dat in de kleedkamer ook zegt, die dat op de training ook zegt. Ik denk dat dat alleen maar goed is. Het is voor hem een prima zaak. Als hij dat zo voelt, moet hij dat uiten. Daar is hij de aanvoerder voor.”

Schreuder achter aanvoerder

“In bepaalde opzichten ziet het ernaar uit dat hij gelijk heeft. Het zit niet vanuit achteruit. De beleving voorin is niet goed genoeg. Dat was vorige week niet zo en dat was vandaag ook weer minder. Daar zullen we met z’n allen mee aan de slag moeten. Daar zijn wij ook voor verantwoordelijk”, aldus de woorden van de oefenmeester van Katwijk.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie