maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSchreuder na vijfde gelijkspel op rij: "Kan hier prima mee leven"

Schreuder na vijfde gelijkspel op rij: “Kan hier prima mee leven”

Katwijk is  in de Tweede Divisie nog altijd ongeslagen, maar de bewoners van De Krom hebben pas één keer gewonnen. Inmiddels is er namelijk al vijf keer op rij gelijkgespeeld, waarbij er vooral weinig wordt gescoord. Al drie keer werd het 0-0, waaronder de laatste twee duels op rij. Na het 0-0-gelijkspel tegen Kozakken Boys was trainer Dick Schreuder echter zeer positief gestemd.

Fantastisch team gezien

“Ik kan prima leven met dit gelijkspel. Ik heb een fantastisch team gezien. We missen al een aantal weken diverse spelers en dat zijn niet de minste. Op vrijdagmiddag bleek dat Mike van den Ban ook niet kon spelen, dus hadden we daar alweer een vervanging plaatsen. Vannacht is Stefan Stam nog eens ziek geweest en in de warming-up voelde hij zijn kuit al. Dus ook daar moesten we weer veranderen”, vertelde hij tegenover Bollenstreek United TV.

Jaar niet gespeeld

Zo stonden onder meer Anthony Biekman en Giorgio Achterberg voor het eerst in de basis. “Die hebben het uitstekend gedaan. Biekman heeft een jaar niet gespeeld en Achterberg is negen maanden aan het revalideren geweest. Daar kan ik alleen maar tevreden over zijn.”

Bekijk de volledige interviews met Bollenstreek United TV

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD