Volg ons
Dick-Schreuder-Katwijk

Tweede Divisie

Schreuder uitermate tevreden: “Vond het vooral spannend”

Schreuder uitermate tevreden: “Vond het vooral spannend”

Katwijk is sterk aan de Tweede Divisie begonnen door TEC met 3-1 te verslaan. Ondanks een 2-0-voorsprong bij rust had trainer Dick Schreuder geen moment echt rustig bij zijn dug-out rondgestapt. “Ik vond het vooral spannend”, vertelde hij na afloop bij vv Katwijk TV.

Druk houden op TEC

“We hebben het uiterste moeten geven om de druk te houden. TEC kan er namelijk uitstekend onderuit voetballen. Ik ben wel uitermate tevreden hoe we het ons in een eerste wedstrijd hebben laten zien. Met name het laatste kwartier voor rust hadden we de overhand, al hadden we toen nog wel beter kunnen voetballen.”

Snel de diepte

“Het is echter heel verleidelijk om als de tegenstander doordekt, waardoor je één op één staat, de bal niet snel diep te spelen. Want met Van Oijen, Mengerink en Van den Ban ben je supersnel. Alleen in de tweede helft gingen we daarmee door, terwijl we misschien wat beter hadden kunnen gaan voetballen.”

Bekijk het interview met Dick Schreuder en Kay Blokland

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie